Обговорення положення про лікарську резидентуру

Міністерством охорони здоров’я України на громадське обговорення пропонується проєкт наказу Міністерства охорони здоров’я України «Про затвердження Положення про лікарську резидентуру та внесення зміни до Переліку циклів спеціалізації та тематичного удосконалення за лікарськими та фармацевтичними (провізорськими) спеціальностями».

Проєкт наказу розроблено відповідно до частини сьомої статті 18 Закону України «Про освіту», пункту 4 частини третьої статті 61 Закону України «Про вищу освіту», статті 75 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», пункту 5 Положення про систему безперервного професійного розвитку працівників сфери охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 липня 2021 року № 725.

З метою забезпечення вивчення та врахування думки громадськості, на виконання статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», проєкт наказу оприлюднено для громадського обговорення на офіційному вебсайті МОЗ.

Зауваження та пропозиції приймаються Управлінням медичних кадрів, освіти і науки МОЗ у письмовому або електронному вигляді на адресу: 01601, м. Київ, вул. Грушевського, 7. e-mail: s.g.ubohov@moz.gov.ua тел. 253-24-44.

Джерело: Міністерство охорони здоров’я України