Майстер-клас «Порядок запровадження 3-ступеневого контролю якості медичної допомоги в закладі охорони здоров'я»

Початок: 31 жовтня, 11.00 (1,5 години)
Місце зустрічі: Zoom

Спікер:

Андрій Котуза, д-р мед. наук, проф., заступник головного лікаря з організаційної роботи клінічної лікарні «Феофанія» ДУС, консультант з розвитку лікарень та запровадження системи якості та безпеки медичної діяльності, експерт проектів: USAID, GIZ, UNDP.

Під час освітнього заходу передбачене спілкування зі спікером в режимі «Запитання — Відповідь». Підтвердженням успішного проходження освітнього заходу є складання іспиту у вигляді тестових завдань по темі майстер-класу (10 запитань).

Аудиторія майстер-класу: керівники (медичні директори) ЗОЗ.

Учасники майстер-класу отримають навички з удосконалення системи контролю якості медичної допомоги в залежності від рівня розвитку закладу охорони здоров’я.

Програма:

  1. Загальні вимоги, принципи та типові помилки при запровадженні системи контролю якості медичної допомоги в закладі охорони здоров'я.
  2. Алгоритм запровадження 3-ступеневого контролю якості медичної допомоги в закладі охорони здоров'я.
  3. Цілі, завдання, форми та методи діяльності суб’єктів та обєктів 3-ступеневого контролю якості медичної допомоги в закладі охорони здоров'я.
  4. Основні документи, які доцільно вести для діяльності системи контролю якості медичної допомоги в закладі охорони здоров'я.
  5. Відповіді на запитання.